Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Organzy a netkané textilie
17.05.2022
Organzy a netkané textilie
Organzy a netkané textile mají široké spektrum použití. Nemusí jít nutně o adventní a vánoční výzdobu. Lze je použít při zdobení svateb, výročí a slav... číst celé
Astronomické jaro
30.03.2022
Astronomické jaro
Astronomové považují za počátek jara okamžik, kdy střed slunečního kotouče překročí nebeský rovník. Datum jarní rovnodennosti, kdy noc a den jsou přib... číst celé
Jarní barvy
06.02.2022
Jarní barvy
Vytvořte si svépomocí dekorace, které vám navodí jarní atmosféru. číst celé
Zobrazit všechny články
Další nabídka

 

 Banner-Květinové-čelenky-a-věnečky

 


Floristická dílna NHK       

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Organzy a netkané textilie
17.05.2022
Organzy a netkané textilie
Organzy a netkané textile mají široké spektrum použití. Nemusí jít nutně o adventní a vánoční výzdobu. Lze je použít při zdobení svateb, výročí a slav... číst celé
Astronomické jaro
30.03.2022
Astronomické jaro
Astronomové považují za počátek jara okamžik, kdy střed slunečního kotouče překročí nebeský rovník. Datum jarní rovnodennosti, kdy noc a den jsou přib... číst celé
Jarní barvy
06.02.2022
Jarní barvy
Vytvořte si svépomocí dekorace, které vám navodí jarní atmosféru. číst celé
PF 2022
15.01.2022
PF 2022
Se vstupem do nového roku 2022 přejeme našim zákazníkům mnoho osobních i profesních úspěchů. číst celé

 

Floristické potřeby NHK

 

V našem e-shopu Květinářství Nový Hradec Králové s názvem Floristické potřeby NHK - naleznete kompletní nabídku floristických potřeb a aranžérských materiálů pro Vaše domácí, profesionální i amatérské aranžování a květinové vazby. Věříme, že Vám poskytneme pestrý výběr floristických materiálů a cennou inspiraci pro domácí narozeninové oslavy, slavnostní dekorace svatebního stolu, vánoční výzdobu, oslavu Valentýna, Velikonoc nebo význanmného životního jubilea Vašich blízkých.

Jsme si vědomi skutečnosti, že každáfloristická vazba a aranžmávzniká díky kvalitním květinám a kvalitnímu floristickému materiálu. Samozřejmě práce, zkušenost a vkus floristy hraje při aranžování také zásadní roli. A proto, aby konečný výsledek Vašich aranží mohl být perfektní, stejně jako slavnostní den, pro který jste se rozhodli květiny a aranžmá použít, nabízíme Vám v našem e-shopu široký sortiment floristických potřeb a aranžérských materiálů, se kterým můžete vše dotáhnout k dokonalému výsledku k radosti své i druhých. 

Doufáme, že si v našem e-shopu floristických potřeb vyberte, to, co jste hledali. Pokud si nebudete jistí, jak s některými floristickými potřebami a aranžérskými předměty, pomůckami nebo přípravky zacházet, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám s výběrem floristických potřeb a materiálů poradíme.

 

Kde nás najdete

Kontakty

FLORISTICKÉ POTŘEBY NHK 
Květinářství Nový Hradec Králové

Přemyslova 225, 
500 08 Hradec Králové

telefon: 604 130 959
mail: info@kvetinarstvi-nhk.cz
www: kvetinarstvi-nhk.cz

webdesign, SEO: Shangrila Factory

Všechná práva vyhrazena Květinářství NHK, 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz