Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Floristická dílna NHK
15.10.2021
Floristická dílna NHK
V naší floristické dílně můžete realizovat své kreativní nápady a rozvíjet je podle vašich schopností a tvůrčího umu. Vaší fantazii se u nás meze nekl... číst celé
Máme nový design e-shopu
29.09.2021
Máme nový design e-shopu
Nový design e-shopu už byl nutný:-) číst celé
Zobrazit všechny články
Další nabídka

 

 Banner-Květinové-čelenky-a-věnečky

 


Floristická dílna NHK       

Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost ………………., se sídlem ………………………, IČ …………………, zapsaná u …………….. soudu v ……………….., oddíl …., vložka ………….. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno ………….. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese ………………….

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …………………, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek
      • ………………… doplňte o případné další účely

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • ……………………………………………………..… (zde vyjmenujte své zpracovatele – pro účely tohoto dokumentu zejména Google Analytics, popř. Externí mailingový nástroj)
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Floristická dílna NHK
15.10.2021
Floristická dílna NHK
V naší floristické dílně můžete realizovat své kreativní nápady a rozvíjet je podle vašich schopností a tvůrčího umu. Vaší fantazii se u nás meze nekl... číst celé
Máme nový design e-shopu
29.09.2021
Máme nový design e-shopu
Nový design e-shopu už byl nutný:-) číst celé

 

Floristické potřeby NHK

 

V našem e-shopu Květinářství Nový Hradec Králové s názvem Floristické potřeby NHK - naleznete kompletní nabídku floristických potřeb a aranžérských materiálů pro Vaše domácí, profesionální i amatérské aranžování a květinové vazby. Věříme, že Vám poskytneme pestrý výběr floristických materiálů a cennou inspiraci pro domácí narozeninové oslavy, slavnostní dekorace svatebního stolu, vánoční výzdobu, oslavu Valentýna, Velikonoc nebo význanmného životního jubilea Vašich blízkých.

Jsme si vědomi skutečnosti, že každáfloristická vazba a aranžmávzniká díky kvalitním květinám a kvalitnímu floristickému materiálu. Samozřejmě práce, zkušenost a vkus floristy hraje při aranžování také zásadní roli. A proto, aby konečný výsledek Vašich aranží mohl být perfektní, stejně jako slavnostní den, pro který jste se rozhodli květiny a aranžmá použít, nabízíme Vám v našem e-shopu široký sortiment floristických potřeb a aranžérských materiálů, se kterým můžete vše dotáhnout k dokonalému výsledku k radosti své i druhých. 

Doufáme, že si v našem e-shopu floristických potřeb vyberte, to, co jste hledali. Pokud si nebudete jistí, jak s některými floristickými potřebami a aranžérskými předměty, pomůckami nebo přípravky zacházet, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám s výběrem floristických potřeb a materiálů poradíme.

 

Kde nás najdete

Kontakty

FLORISTICKÉ POTŘEBY NHK 
Květinářství Nový Hradec Králové

Přemyslova 225, 
500 08 Hradec Králové

telefon: 604 130 959
mail: info@kvetinarstvi-nhk.cz
www: kvetinarstvi-nhk.cz

webdesign, SEO: Shangrila Factory

Všechná práva vyhrazena Květinářství NHK, 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.