Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Začátek nového roku 2023 pro E-shopy - Tlačítková novela.
09.01.2023
Začátek nového roku 2023 pro E-shopy - Tlačítková novela.
OD 6. ledna 2023 vchází v platnost novela zákona o ochraně spotřebitele, také nazývaná jako Tlačítková novela. E-shop Floristické potřeby NHK je v tom... číst celé
Advent a Vánoce 2022
16.12.2022
Advent a Vánoce 2022
Vánoce a Advent přináší pro floristy kombinace a varianty lesku, třpytu, matu a přírodních materiálů, které vykouzlí nádhernou atmosféru. Mnozí floris... číst celé
Dušičkové dekorace - vzpomínka na zesnulé
23.09.2022
Dušičkové dekorace - vzpomínka na zesnulé
Dušičkové dekorace na vzpomínku zesnulých mají v naší kultuře mezigenerační tradici. Ve smuteční floristice se tak dědí mnoho tradičních dekorací a vz... číst celé
Zobrazit všechny články
Další nabídka

 

 Banner-Květinové-čelenky-a-věnečky

 


Floristická dílna NHK       

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Začátek nového roku 2023 pro E-shopy - Tlačítková novela.
09.01.2023
Začátek nového roku 2023 pro E-shopy - Tlačítková novela.
OD 6. ledna 2023 vchází v platnost novela zákona o ochraně spotřebitele, také nazývaná jako Tlačítková novela. E-shop Floristické potřeby NHK je v tom... číst celé
Advent a Vánoce 2022
16.12.2022
Advent a Vánoce 2022
Vánoce a Advent přináší pro floristy kombinace a varianty lesku, třpytu, matu a přírodních materiálů, které vykouzlí nádhernou atmosféru. Mnozí floris... číst celé
Dušičkové dekorace - vzpomínka na zesnulé
23.09.2022
Dušičkové dekorace - vzpomínka na zesnulé
Dušičkové dekorace na vzpomínku zesnulých mají v naší kultuře mezigenerační tradici. Ve smuteční floristice se tak dědí mnoho tradičních dekorací a vz... číst celé
Svatební kytice
09.08.2022
Svatební kytice
Zdobení nevěsty asvatební floristika vyjadřuje osobnost nevěsty a ženicha. Ke svatební floristice, proto přistupujeme jako k osobnímu šperku, který mu... číst celé

 

Floristické potřeby NHK

 

V našem e-shopu Květinářství Nový Hradec Králové s názvem Floristické potřeby NHK - naleznete kompletní nabídku floristických potřeb a aranžérských materiálů pro Vaše profesionální i amatérské aranžování a floristické vazby. Poskytujeme rozmanitý výběr floristických, aranžérských materiálů a cennou inspiraci pro domácí narozeninové oslavy, floristickou výrobu, slavnostní dekorace svatebního stolu, vánoční výzdobu, oslavu Valentýna, Velikonoc nebo význanmného životního jubilea Vašich blízkých.

Jsme si vědomi skutečnosti, že každá floristická vazba a aranžmávzniká díky kvalitním květinám a kvalitnímu floristickému materiálu. Samozřejmě práce, zkušenost a vkus floristy hraje při aranžování také zásadní roli. A proto, aby konečný výsledek Vašich Floristickýcharanží mohl být perfektní, stejně jako slavnostní den, pro který jste se rozhodli květiny a aranžmá použít, nabízíme Vám v našem e-shopu široký sortiment floristických potřeb a aranžérských materiálů, se kterým můžete vše dotáhnout k dokonalému výsledku k radosti své i druhých. 

Doufáme, že si v našem e-shopu Floristické potřeby NHK vyberte, to, co jste hledali. Pokud si nebudete jistí, jak s některými floristickými potřebami a aranžérskými předměty, pomůckami nebo přípravky zacházet, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám s výběrem floristických potřeb a materiálů poradíme.

 

Kde nás najdete

Kontakty

FLORISTICKÉ POTŘEBY NHK 
Květinářství Nový Hradec Králové

Přemyslova 225, 
500 08 Hradec Králové

telefon: 604 130 959
mail: info@kvetinarstvi-nhk.cz
www: kvetinarstvi-nhk.cz

webdesign, SEO: Shangrila Factory

Všechná práva vyhrazena Květinářství NHK, 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz