Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Floristická dílna NHK
15.10.2021
Floristická dílna NHK
V naší floristické dílně můžete realizovat své kreativní nápady a rozvíjet je podle vašich schopností a tvůrčího umu. Vaší fantazii se u nás meze nekl... číst celé
Máme nový design e-shopu
29.09.2021
Máme nový design e-shopu
Nový design e-shopu už byl nutný:-) číst celé
Zobrazit všechny články
Další nabídka

 

 Banner-Květinové-čelenky-a-věnečky

 


Floristická dílna NHK       

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Floristická dílna NHK
15.10.2021
Floristická dílna NHK
V naší floristické dílně můžete realizovat své kreativní nápady a rozvíjet je podle vašich schopností a tvůrčího umu. Vaší fantazii se u nás meze nekl... číst celé
Máme nový design e-shopu
29.09.2021
Máme nový design e-shopu
Nový design e-shopu už byl nutný:-) číst celé

 

Floristické potřeby NHK

 

V našem e-shopu Květinářství Nový Hradec Králové s názvem Floristické potřeby NHK - naleznete kompletní nabídku floristických potřeb a aranžérských materiálů pro Vaše domácí, profesionální i amatérské aranžování a květinové vazby. Věříme, že Vám poskytneme pestrý výběr floristických materiálů a cennou inspiraci pro domácí narozeninové oslavy, slavnostní dekorace svatebního stolu, vánoční výzdobu, oslavu Valentýna, Velikonoc nebo význanmného životního jubilea Vašich blízkých.

Jsme si vědomi skutečnosti, že každáfloristická vazba a aranžmávzniká díky kvalitním květinám a kvalitnímu floristickému materiálu. Samozřejmě práce, zkušenost a vkus floristy hraje při aranžování také zásadní roli. A proto, aby konečný výsledek Vašich aranží mohl být perfektní, stejně jako slavnostní den, pro který jste se rozhodli květiny a aranžmá použít, nabízíme Vám v našem e-shopu široký sortiment floristických potřeb a aranžérských materiálů, se kterým můžete vše dotáhnout k dokonalému výsledku k radosti své i druhých. 

Doufáme, že si v našem e-shopu floristických potřeb vyberte, to, co jste hledali. Pokud si nebudete jistí, jak s některými floristickými potřebami a aranžérskými předměty, pomůckami nebo přípravky zacházet, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám s výběrem floristických potřeb a materiálů poradíme.

 

Kde nás najdete

Kontakty

FLORISTICKÉ POTŘEBY NHK 
Květinářství Nový Hradec Králové

Přemyslova 225, 
500 08 Hradec Králové

telefon: 604 130 959
mail: info@kvetinarstvi-nhk.cz
www: kvetinarstvi-nhk.cz

webdesign, SEO: Shangrila Factory

Všechná práva vyhrazena Květinářství NHK, 2021
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.